2015

Carina Nissen Arkitekt

Arkitektur | Design | Fotografi

2015 - Fuglene II


I dette år, arbejde vi med kunsten ved Arena området som en helhed, både ude og inde. Et samarbejde mellem arkitekter og lysmænd.


 

Installationen under teledugen, fik for første gang integreret lys, LED rør, som var programmeret sammen med lyset på scenen, de udvendige installationer og med lys på ydersiden af teltdugen. Under koncerterne kunne installationen fungerer som en del af sceneshowet, for de lysmænd som ønskede at bruge det.

 

Temaet for installationen, i år, er en stilistik fugleflok som flyver ude fra træerne, uden for teltet, over publikum og op mod scenen. Formen på fuglene skulle efterligne, de buede linier, der er i telt dugen, og de sejl der er spændt op ude i området. Derved skabes en helhed i formen, samtidig med at det hele bliver belyst ensartet og i pulserende farver.

 


Fuglene er udført i semitransparent tekstil og i 3 forskellige størrelser. Disse størrelser var tilpasset længden på LED rørene. således rykken på den største fugle er 3 meter ( 2 m led rør + 1 m Led rør), den mellemste er 2 meter ( 2m LED rør) og den mindste 1 meter ( 1 m LED rør)

Kontakt: crn@carina-nissen.dk

Created by Carina Nissen 2014. All right reserved.

Fakta

 

Titel: Fuglene II

 

Team: Carina Nissen, Marie Ørsted Larsen, Arin Petersen, Astrid Phillipsen Bak, Anders Damsgaard-Sørensen, Christian Hagemeister, Amalie og et team af hjælpere.

 

Materialer: Tekstil, stålwire og LED

 

 

Teltet

Arena er det største telt på festivalen.

Det har en kapacitet til 17.000 publikumer under telt dugen.

Det er 70 meter i diameter og der er 25 meter til toppen af de 6 søjlerne som holder teltet oppe. Mellem de to søjlerækker er der 30 meter.