2011

Carina Nissen Arkitekt

Arkitektur | Design | Fotografi

2011 - Den Røde Veranda

Konstruktion til ophold. Konstrueret hovedsageligt af paller og beklædt med træplader, som året før havde været hegnsplader.

 

Vores første installation på jorden. Opgaven lød på at designe og bygge et siddearrangement, hvor man kunne opholde sig under og i mellem koncerterne.

Til at starte med kastede vi omkring os med alle mulige vilde idéer, til dette spændende område. Indtil det gik op for os, hvor strenge kravene er for at lave noget, man potentielt kan falde ned af, sætte ild til, falde over og alle mulig andre værst tænkelige scenarier, når man har med flere tusinde mennesker at gøre, og mange af dem er mere eller mindre beruset.

Da der samtidig var omstruktureringer i organisationen mv., blev vores budget også halveret i forhold til udgangspunktet.

 

Så efter at have omdesignet og tilpasset et par gange, kom vi op på idéen, hvor vi næsten ikke skulle købe nogle nye materialer, men kunne genbruge ting, som festivalen allerede havde, og samtidig skabte et uprogrammeret afgrænset rum, i forskellige niveauer, som lagde op til steder hvor man:

  • havde bedre udsigt til scenen.
  • kunne vende ryggen lidt til det hele og spise sin mad.
  • kunne side i en kreds med sine venner og hygge sig.
  • kunne passere igennem.

 

Men ellers var det op til gæsterne selv, at bruge stedet som de havde lyst.

På siderne var pallerne beklædt med translusent kanalplast, og inde i konstruktionen var der lys, så konstruktionen også kunne ses om aftenen.

 

Kontakt: crn@carina-nissen.dk

Created by Carina Nissen 2014. All right reserved.

Fakta

 

Titel: Den Røde Veranda

Budget: 35.000 kr

 

Team: Carina Nissen, Marie Ørsted Larsen, Henriette Nielsen, Bodil Petersen, Jaron Brender, Arin Petersen, Merete Søndergård, Daniel og Adam

 

Materialer:

Paller, kasserede hegnsplader, lysamaturer, som tidligere havde været brugt på indgangene til festivalen. kanalplast og maling.

 

Teltet

Arena er det største telt på festivalen.

Det har en kapacitet til 17.000 publikumer under telt dugen.

Det er 70 meter i diameter og der er 25 meter til toppen af de 6 søjlerne som holder teltet oppe. Mellem de to søjle rækker er der 30 meter.